TNS NIPO Update

Inhoud: Optimalisering van uw touchpoints - Onweerstaanbare consistentie - Marketing to the Connected Consumer 

Dinsdag 12 juli 2016

____________________________________________________________________________________________________

Optimalisering van uw touchpoints

Consumenten kunnen op steeds meer verschillende touchpoints met uw merk in aanraking komen. Een tv-reclame, een post op Facebook of een review op een E-commerce site. Maar hoe weet u welke touchpoints het meest invloedrijk zijn tijdens de verschillende stadia van de customer journey? 

Lees verder >>

Onweerstaanbare consistentie

De explosie aan touchpoints creëert een zee aan mogelijkheden om uw merk te profileren. Hierbij is het essentieel om overal dezelfde consistente merkbeleving te bieden. Elk touchpoint bouwt mee aan een onweerstaanbaar merk. Needscope biedt de oplossing om de persoonlijkheid van uw merk goed in kaart te brengen en biedt u de basis voor één consistente merkbeleving op al uw touchpoints.

Hoe werkt Needscope? >>

 

Marketing to the Connected Consumer

Op dinsdag 14 juni vond ons Integrated Marketing event plaats in het Eye Filmmuseum in Amsterdam. Op deze dag werden de laatste inzichten over touchpoint management, brand consistency en digital advertising gedeeld. Door de lovende reacties van klanten kijken we terug op een geslaagde middag. Alle presentaties en een fotoverslag in het booklet 'Navigating the touchpoint revolution' zijn terug te vinden op onze website.

Lees verder >>


 

Ik wil de nieuwsbrief niet meer ontvangen: uitschrijven